Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0515-23 03 33

Zeilkleding

Tijdens het zeilen wilt u natuurlijk beschermt zijn tegen de elementen. Om deze bescherming te krijgen kiest u natuurlijk voor de beste kwaliteit. Bij de vertrouwde merken in ons assortiment kunt u kiezen voor een volledig zeilpak, alleen een zeilbroek of een zeiljas. Jarenlange bewezen kwaliteit in de Volvo Ocean... Meer informatie

Tijdens het zeilen wilt u natuurlijk beschermt zijn tegen de elementen. Om deze bescherming te krijgen kiest u natuurlijk voor de beste kwaliteit. Bij de vertrouwde merken in ons assortiment kunt u kiezen voor een volledig zeilpak, alleen een zeilbroek of een zeiljas.

Jarenlange bewezen kwaliteit in de Volvo Ocean Race

De producten die wij aanbieden in ons assortiment zijn van de hoogwaardige merken  Helly Hansen en Musto. Alle twee hebben ze zich de afgelopen jaren veelvuldig bewezen door het intensieve gebruik door de professionals in de Volvo Ocean Race. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe zeilpak zich in alle weersomstandigheden steeds opnieuw zal bewijzen.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!