Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0031 (51) 52 30 333

Fenix LED zaklampen

Fenix LED-zaklampen Fenix LED-zaklampen worden op grote schaal gebruikt door professionals zoals politieagenten, beveiligingsmedewerkers en ambulancepersoneel. De keuze voor Fenix LED-zaklampen berust op de uitmuntende betrouwbaarheid, hoge prestaties en veelzijdigheid van zowel de zaklampen als het assortiment.Fenix lampen zijn gemaakt van de beste materialen. Fenix vervaardigt de bodies van de... Meer informatie

Fenix LED-zaklampen

Fenix LED-zaklampen worden op grote schaal gebruikt door professionals zoals politieagenten, beveiligingsmedewerkers en ambulancepersoneel. De keuze voor Fenix LED-zaklampen berust op de uitmuntende betrouwbaarheid, hoge prestaties en veelzijdigheid van zowel de zaklampen als het assortiment.
Fenix lampen zijn gemaakt van de beste materialen. Fenix vervaardigt de bodies van de meeste zaklampen uit aluminium en past z.g.n. ‘type III hard anodisation’ toe. Een oppervlaktebehandeling die het aluminium zeer slijtvast maakt. Voor enkele exclusieve lampen wordt RVS en titanium gebruikt. De gebruikte materialen en hoogwaardige constructie resulteren in de hoogste mate van waterdichtheid zodat u uw lamp zorgeloos in elke omstandigheid kunt gebruiken.
De oplaadbare modellen worden geleverd inclusief accu, let er op dat u de eventuele transportdopjes van de accu verwijdert voor het eerste gebruik.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!