Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0031 (51) 52 30 333

Nautische kleding

Nautische kleding Naast de bekende schipperstruien biedt Silerswaar u een uitgebreid assortiment aan nautische kleding van de beste merken. De nautisch geïnspireerde kleding in ons assortiment kenmerkt zich door een zeer hoge kwaliteit en een tijdloze uitstraling. Met de nautische kleding van Silerswaar kunt u zich altijd prima vertonen op... Meer informatie

Nautische kleding

Naast de bekende schipperstruien biedt Silerswaar u een uitgebreid assortiment aan nautische kleding van de beste merken. De nautisch geïnspireerde kleding in ons assortiment kenmerkt zich door een zeer hoge kwaliteit en een tijdloze uitstraling. Met de nautische kleding van Silerswaar kunt u zich altijd prima vertonen op en om het water.

De beste merken voor jarenlang draagplezier

Zowel in de webshop als in onze winkel in Makkum bieden wij een breed spectrum aan merken nautische kleding aan. Zo hebben wij collecties van Musto, Helly Hansen, Key West, Sea Ranch, Holebrook, Weird Fish en natuurlijk ook de topmerken Saint James en Gaastra.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!