Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0031 (51) 52 30 333

Stootwillen/Aanleggen

Stootwillen en aanleggen Na een dag lang varen wilt u uw boot natuurlijk op de juiste manier kunnen aanleggen aan de kade. Hierbij zijn de juiste materialen belangrijk. Niet alleen op de boot, maar zeker ook op de steiger. Om er zeker van te zijn  dat uw boot goed vastgelegd... Meer informatie

Stootwillen en aanleggen

Na een dag lang varen wilt u uw boot natuurlijk op de juiste manier kunnen aanleggen aan de kade. Hierbij zijn de juiste materialen belangrijk. Niet alleen op de boot, maar zeker ook op de steiger. Om er zeker van te zijn  dat uw boot goed vastgelegd is hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel op de boot als op het vaste land.

Alles om aan te kunnen leggen

Aan de walkant is het belangrijk om stevige aanlegringen te hebben. Daarnaast is het van belang om uw boot te voorzien van goede bolders en fenders. Natuurlijk bieden wij ook verscheidene soorten landvasten aan en hebben wij de verdere toebehoren standaard op voorraad.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen. 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!