Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0031 (51) 52 30 333

ArcMarineTeak

ARC Marine  Wij hebben met ARC Marine een van ‘s werelds meest vooraanstaande leveranciers in teakhouten scheepsbenodigdheden, scheepsverlichting, regisseursstoelen, messing hang- en sluitwerk en meer watersportaccessoires in onze winkel. Hiermee kiezen we voor de hoge kwaliteit, luxe, betrouwbaarheid en duurzaamheid die onze naam garandeert. The ultimate lifestyle in watersport Teak... Meer informatie

ARC Marine 

Wij hebben met ARC Marine een van ‘s werelds meest vooraanstaande leveranciers in teakhouten scheepsbenodigdheden, scheepsverlichting, regisseursstoelen, messing hang- en sluitwerk en meer watersportaccessoires in onze winkel. Hiermee kiezen we voor de hoge kwaliteit, luxe, betrouwbaarheid en duurzaamheid die onze naam garandeert.

The ultimate lifestyle in watersport

Teak is een van de populairste soorten tropisch hardhout. Doordat het nauwelijks krimpt, is het hout zeer goed bestand tegen temperatuurschommelingen. Van zichzelf is teak bovendien iets vettig, en dat zorgt ervoor dat het goed water afstoot. Ideaal dus voor toepassingen aan boord zoals telefoonhouder, glazenrek, tijdschriftenrek, enz.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen. 

 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!