Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0515-23 03 33

Watersportartikelen

Watersportartikelen Wanneer u gaat varen of zeilen zijn er een groot aantal onderdelen van uw vaartuig die u goed in orde moet hebben. Dit kan variëren van railbeschermers tot volledige pompinstallaties aan boord van uw boot. Maar ook navigatieverlichting en vlaggen vallen binnen deze categorie.  Alle denkbare accessoires voor het... Meer informatie

Watersportartikelen

Wanneer u gaat varen of zeilen zijn er een groot aantal onderdelen van uw vaartuig die u goed in orde moet hebben. Dit kan variëren van railbeschermers tot volledige pompinstallaties aan boord van uw boot. Maar ook navigatieverlichting en vlaggen vallen binnen deze categorie. 

Alle denkbare accessoires voor het leven aan boord

Aan boord van uw boot doet u meer dan alleen varen. U wilt ook comfortabel kunnen leven aan boord. Zowel de functionele toebehoren als de gemak dienende accessoires van Silerswaar helpen u hierbij. Toiletvoorzieningen, pompen, vlaggen, ventilatie en nog veel meer om uw gemak op de boot te vergroten kunt u hier vinden.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen. 

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!