Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0031 (51) 52 30 333

Watersport

Watersport Toebehoren Silerswaar is dé specialist op het gebied van onderdelen en accessoires voor uw boot. Naast een uitgebreide selectie aan watersportboeken en – kaarten kunt u bij ons terecht voor allerhande reddingsmiddelen, stootwillen, tuigerij en zelfs volledige stroomvoorziening aan boord van uw schip kunt u bij ons vinden. Hoge... Meer informatie

Watersport Toebehoren

Silerswaar is dé specialist op het gebied van onderdelen en accessoires voor uw boot. Naast een uitgebreide selectie aan watersportboeken en – kaarten kunt u bij ons terecht voor allerhande reddingsmiddelen, stootwillen, tuigerij en zelfs volledige stroomvoorziening aan boord van uw schip kunt u bij ons vinden.

Hoge kwaliteit en goede service

Bij Silerswaar hechten wij veel waarde aan producten van hoge kwaliteit. Omdat uw watersport toebehoren in weer en wind goed moeten presteren en vaak langere tijd buiten door brengen kiezen wij voor de beste producten zonder dat u hiervoor de hoofdprijs moet betalen. Daarnaast kunnen wij met onze jarenlange ervaring u de beste service bieden.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!