Alle benodigde reddingsmiddelen vindt u bij Silerswaar in Makkum

Reddingsmiddelen

Reddingsmiddelen

Veiligheid aan boord van uw boot is op het water van kritisch belang. Mocht er iets gebeuren wanneer u op zee bent dan wilt u direct adequaat kunnen ingrijpen. Of het nu gaat om een kleine brand aan boord, iemand die overboord geslagen is of een situatie waarin u een noodsignaal wilt versturen naar de reddingsdiensten, bij Silerswaar bent u aan het juiste adres.

Veiligheid boven alles

U hoopt de producten uit deze categorie natuurlijk zo min mogelijk nodig te hebben. Maar wanneer het noodlot dan toch toeslaat is het cruciaal om goed voorbereid te zijn. Om goed voorbereid te zijn op een eventuele noodsituatie op het water bieden wij verscheidene reddingsmiddelen aan in ons assortiment.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de hoogste kwaliteit hoefboeien, lifeslings en brandblussers. Maar natuurlijk ook de benodigde seinmiddelen voor zowel korte afstand (vuurwerk) en lange afstand (reddingssignaal). De reddingsmiddelen voldoen aan alle gestelde normering en certificering en zorgen ervoor dat u met een vertrouwd gevoel het water op kunt.

U kunt in onze webshop een groot gedeelte van het assortiment gemakkelijk en snel bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Markt 19 in Makkum. Onze medewerkers zullen u met raad en daad helpen.